Can't login with MTA 1.3

Technical discussion relating to drugcrew.com & the forums
Bookmark and Share

Re: Can't login with MTA 1.3

Postby [SiK]DemonSeed on Mon Jan 30, 2012 8:55 am

1.3 has some major fucking problems, mine always crashes when i disconnect or quit, and the gta_sa.exe process stays for like 5 min till it goes away :S

As for your problem did you check if the proper ports are open?

You open the console and type openports.
User avatar

[SiK]DemonSeed
[SiK] member

Status:
Yeah, the drug server has been left out to die it seems.

[SiK] member
 
Posts: 555
Joined: Thu Oct 04, 2007 2:37 pm
Location: Yokosuka, Japan


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby [DRuG]NikT on Mon Jan 30, 2012 6:35 pm

Wise words from the demon... sure you haven't accidentally re-enabled Windows Firewall, installed some norton firewall-like program or that someone hasn't upped the security on your router to add firewall?


"But my head's all messed up, so you better driive brother"
User avatar

[DRuG]NikT
[DRuG] cofounder & your host

Status:
Happy New Year folks!!

[DRuG] cofounder & your host
[DRuG] coleader
[DRuG] member
DRuG server admin
[AGS] member
]DR[ member
 
Posts: 2524
Joined: Sat Jul 28, 2007 10:39 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby [SiK]1thwonder on Tue Jan 31, 2012 1:34 am

[DRuG]NikT wrote:Wise words from the demon... sure you haven't accidentally re-enabled Windows Firewall, installed some norton firewall-like program or that someone hasn't upped the security on your router to add firewall?


I think the proper ports are open, and its allowed in firewall........but still the same problem.
but when i start up mta 1.2 and connect to a 1.2 server it has the same problem 2... I don't understand why ???
I don't no what to do anymore .....
User avatar

[SiK]1thwonder
[SiK] member

Status:
yo samo ^^

[SiK] member
[DRI] member
 
Posts: 29
Joined: Mon Oct 24, 2011 6:27 am
Location: The Netherlands


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby Eazy-E on Tue Jan 31, 2012 5:22 am

did you download your mta from here? : http://mtavc.com/
┏━━━┳━━━┳━━━━┳┓╋╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┫┏━┓┣━━┓━┃┗┓┏┛┃┃┏━━┛
┃┗━━┫┃╋┃┃╋┏┛┏┻┓┗┛┏┛┃┗━━┓
┃┏━━┫┗━┛┃┏┛┏┛╋┗┓┏┛╋┃┏━━┛
┃┗━━┫┏━┓┣┛━┗━┓╋┃┃╋╋┃┗━━┓
┗━━━┻┛╋┗┻━━━━┛╋┗┛╋╋┗━━━┛
User avatar

Eazy-E
DRuG server admin

Status:
Hello everyone! miss you a lot, guys!

DRuG server admin
 
Posts: 135
Joined: Sat Mar 26, 2011 9:31 am
Location: Caseros, Tres de Febrero, Buenos Aires, Argentina


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby [SiK]1thwonder on Tue Jan 31, 2012 6:54 am

Eazy-E wrote:did you download your mta from here? : http://mtavc.com/


yep... have like 3/4 reinstalled..
User avatar

[SiK]1thwonder
[SiK] member

Status:
yo samo ^^

[SiK] member
[DRI] member
 
Posts: 29
Joined: Mon Oct 24, 2011 6:27 am
Location: The Netherlands


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby JabbaTheSlut on Wed Feb 01, 2012 3:56 am

[DRI]1thwonder wrote:I downloaded some other online games .. and guess what ?? server problems .... FUCK why ???


OK, after reading your comment above you can rule out a problem with MTA as the problem also occurs on other games. Something is blocking internet access to the servers. It's either some software on your pc/laptop or it's your router causing the problem.

1. Reboot your router.

2. Make sure windows firewall is OFF and close any other firewall software that you may have ie Zonealarm, Norton etc.

3. Shut down any antivirus software.

4. Do you use a program called PeerBlock or similar?
I use it when downloading torrents as it lets you control who your computer "talks to" on the Internet.
http://www.peerblock.com/
If I am using Peerblock, I find that I cannot access some websites and can not join some online servers.
Make sure that you don't have any programs like this running on your computer when you want to play online.

5. You need to check all the settings on your router to see if anything is blocking online access to the required ports.
It may be easier to push the RESET button on the router to restore it to its factory default settings.

Hope that helps
User avatar

JabbaTheSlut
[DRuG] member

Status:
GTA V out tomorrow. It's been a long time coming but the wait is over

[DRuG] member
DRuG server admin
 
Posts: 535
Joined: Sat Jun 05, 2010 8:18 am
Location: England


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby [SiK]1thwonder on Wed Feb 01, 2012 4:08 am

[DRI]1thwonder wrote:I installed MTA 1.3 a few days ago with no problems.
but when I try to connect its says "connection timed out"
So I tried an hour later, but again connection timed out.... the next day again....
and when I connect its says "error loading files can't host drugcrew.com "
can somebody help me >?


I updated my drivers and resetted my router, its seems to look good now only a little lagg.
THX ! Guys for helping.

Greetz
1thwonder
User avatar

[SiK]1thwonder
[SiK] member

Status:
yo samo ^^

[SiK] member
[DRI] member
 
Posts: 29
Joined: Mon Oct 24, 2011 6:27 am
Location: The Netherlands


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby [SiK]1thwonder on Wed Feb 01, 2012 4:09 am

JabbaTheSlut wrote:
[DRI]1thwonder wrote:I downloaded some other online games .. and guess what ?? server problems .... FUCK why ???


OK, after reading your comment above you can rule out a problem with MTA as the problem also occurs on other games. Someting is blocking internet access to the servers. It's either some software on your pc/laptop or your router causing the problem.

1. Reboot your router.

2. Make sure windows firewall is OFF and close any other firewall software that you may have ie Zonealarm.

3. Shut down any antivirus software.

4. Do you use a program called PeerBlock or similar?
I use it when downloading torrents as it lets you control who your computer "talks to" on the Internet.
http://www.peerblock.com/
If I am using Peerblock, I find that I cannot access some websites and can not join some online servers.
Make sure that you don't have any programs like this running on your computer when you want to play online.

5. You need to check all the settings on your router to see if anything is blocking online access to the required ports.
It may be easier to push the RESET button on the router to restore it to its factory default settings.

Hope that helps


THX Jabba, the reset solved the problem !!
User avatar

[SiK]1thwonder
[SiK] member

Status:
yo samo ^^

[SiK] member
[DRI] member
 
Posts: 29
Joined: Mon Oct 24, 2011 6:27 am
Location: The Netherlands


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby Giuvannaru91 on Wed Feb 01, 2012 4:56 am

[mrgreen]


Ty sex :)
User avatar

Giuvannaru91
[SiK] member

Status:
:)

[SiK] member
[DRI] member
DRuG server admin
 
Posts: 348
Joined: Wed May 11, 2011 10:25 pm
Location: Italy


Re: Can't login with MTA 1.3

Postby JabbaTheSlut on Wed Feb 01, 2012 5:04 am

Glad to of helped you. :D
User avatar

JabbaTheSlut
[DRuG] member

Status:
GTA V out tomorrow. It's been a long time coming but the wait is over

[DRuG] member
DRuG server admin
 
Posts: 535
Joined: Sat Jun 05, 2010 8:18 am
Location: England


Previous

Return to Technical support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron