Problem mta 1.1

Technical discussion relating to drugcrew.com & the forums
Bookmark and Share

Problem mta 1.1

Postby Giuvannaru91 on Fri Aug 26, 2011 3:14 am

I had a strong loss of fps.
Is a problem that's just me?


Ty sex :)
User avatar

Giuvannaru91
[SiK] member

Status:
:)

[SiK] member
[DRI] member
DRuG server admin
 
Posts: 348
Joined: Wed May 11, 2011 10:25 pm
Location: Italy


Re: Problem mta 1.1

Postby [DRuG]NikT on Fri Aug 26, 2011 3:24 am

mine stayed the same but I'll be curious to see others' results.


"But my head's all messed up, so you better driive brother"
User avatar

[DRuG]NikT
[DRuG] cofounder & your host

Status:
Happy New Year folks!!

[DRuG] cofounder & your host
[DRuG] coleader
[DRuG] member
DRuG server admin
[AGS] member
]DR[ member
 
Posts: 2524
Joined: Sat Jul 28, 2007 10:39 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia


Re: Problem mta 1.1

Postby Giuvannaru91 on Fri Aug 26, 2011 3:48 am

We will wait what the others say


Ty sex :)
User avatar

Giuvannaru91
[SiK] member

Status:
:)

[SiK] member
[DRI] member
DRuG server admin
 
Posts: 348
Joined: Wed May 11, 2011 10:25 pm
Location: Italy


Re: Problem mta 1.1

Postby Giuvannaru91 on Fri Aug 26, 2011 5:12 am

Agus also has the same problem.
But the others are below 30 fps.


Ty sex :)
User avatar

Giuvannaru91
[SiK] member

Status:
:)

[SiK] member
[DRI] member
DRuG server admin
 
Posts: 348
Joined: Wed May 11, 2011 10:25 pm
Location: Italy


Re: Problem mta 1.1

Postby [DK]Vectra16V on Fri Aug 26, 2011 5:44 am

Im usually around 40 fps, after 1.1 im at 20-25fps
Im surfing the net looking for a patch or something I think they forgot to bring over from 1.0.5 to 1.1
I see light at the end of the tunnel on this issue :)
User avatar

[DK]Vectra16V
[DRuG] member

Status:
Fuck Green, Kessler the viking warrior strikes again :)

[DRuG] member
DRuG server admin
 
Posts: 142
Joined: Mon Oct 18, 2010 4:48 am
Location: Odense Denmark


Re: Problem mta 1.1

Postby JabbaTheSlut on Fri Aug 26, 2011 6:14 am

Shit FPS here also, normally 50 fps when the server isn't lagging, now down to 20-30 which is poor and a step backwards.

Another thing....
I didnt want to redownload every map and car so I just copied the resources folder from the previous version of mta 1.0.5 and then copied it to the resources folder in the new version 1.1.
Will this have any adverse effect?
User avatar

JabbaTheSlut
[DRuG] member

Status:
GTA V out tomorrow. It's been a long time coming but the wait is over

[DRuG] member
DRuG server admin
 
Posts: 535
Joined: Sat Jun 05, 2010 8:18 am
Location: England


Re: Problem mta 1.1

Postby [DRI]Agus... on Fri Aug 26, 2011 6:59 am

I have the FPS problem and now im not more admin :P
User avatar

[DRI]Agus...
[DRI] member

Status:
Walking with death

[DRI] member
 
Posts: 22
Joined: Tue Jun 28, 2011 11:34 am


Re: Problem mta 1.1

Postby JabbaTheSlut on Fri Aug 26, 2011 7:57 am

When running the new mta i get this message

"C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\d3d9.dll"
"The file is not required and may interfere with the graphical features in this version of MTA:SA.
It is recommended that you remove or rename d3d9.dll"

I removed it and then all my graphics were fucked up, re added it to the folder and all was fine.
Did they even test this shit before releasing it?

It's hardly been a simple transition as before, but more of a fuck up.
User avatar

JabbaTheSlut
[DRuG] member

Status:
GTA V out tomorrow. It's been a long time coming but the wait is over

[DRuG] member
DRuG server admin
 
Posts: 535
Joined: Sat Jun 05, 2010 8:18 am
Location: England


Re: Problem mta 1.1

Postby [SiK]DemonSeed on Fri Aug 26, 2011 2:15 pm

Jabba, you can copy over the resources, it will just overwrite or add any new files in the current ones.

And for that dx9 thing, i have a dxhook that allows windowed mode, i just clicked continue and MTA worked fine.
User avatar

[SiK]DemonSeed
[SiK] member

Status:
Yeah, the drug server has been left out to die it seems.

[SiK] member
 
Posts: 555
Joined: Thu Oct 04, 2007 2:37 pm
Location: Yokosuka, Japan


Re: Problem mta 1.1

Postby [DK]Vectra16V on Fri Aug 26, 2011 9:41 pm

I reinstalled DirectX and my graphics are now as in 1.0.5 pheew :geek:
User avatar

[DK]Vectra16V
[DRuG] member

Status:
Fuck Green, Kessler the viking warrior strikes again :)

[DRuG] member
DRuG server admin
 
Posts: 142
Joined: Mon Oct 18, 2010 4:48 am
Location: Odense Denmark


Next

Return to Technical support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron